オリジナルレシピの石畳チョコレート

「Pavé(パヴェ)」とは、フランス語で「石畳」のこと。
京都や銀座の風格ある街並みの、足元を支える石畳をイメージして、くちどけの良い生チョコレートをお作りしました。

20℃以下の涼しい場所であれば常温で保管できるよう、オリジナルレシピを開発。
シンプルながらもしっかりとした素材のおいしさを楽しめます。

"Pavé" means "stone pavement" in French.
We have created a smooth-tasting nama-chocolate inspired by the cobbled streets of Kyoto and Ginza.
We have developed an original recipe so that it can be stored at room temperature in a cool place of 20°C or less.
You can enjoy the deliciousness of simple yet solid ingredients.

王道中の王道、ノワール

カカオ58%のクーベルチュールチョコレートをベースに、生クリームやバターでコクとまろやかさを加えた、誰もが虜になる王道の生チョコレート。
シンプルだからこそ誤魔化しのきかない風味、当店の味作りの真価を感じていただける一品です。

Based on couverture chocolate with 58% cacao, fresh cream and butter add richness and mellowness to the nama-chocolate that everyone will be captivated by.
It is a dish that you can feel the true value of our taste creation because it is simple and the flavor cannot be deceived.

京都宇治産茶葉の重厚な旨みを感じる、抹茶

ホワイトチョコレートをベースに、京都宇治の老舗より取り寄せた上品な香りの抹茶をふんだんに使用し、舌の上にじんわりと広がる重厚な茶葉の旨味を感じられるお味に。
生地全体にはマシュマロを溶かし込むことで、常温での保管を可能にし、独特のもっちり食感に仕上げました。

Based on white chocolate, we use plenty of matcha tea with an elegant aroma from a long-established store in Kyoto, to create a taste that allows you to feel the rich flavor of tea leaves that gradually spreads on your tongue.
By melting marshmallows into the entire dough, it is possible to store it at room temperature, and it has a unique chewy texture.

スッキリとした香ばしさと甘みを楽しむ、ほうじ茶

ホワイトチョコレートに、京都宇治の老舗より取り寄せた薫り高いほうじ茶を加え、口の中にパッと広がる香ばしさとスッキリとした甘みを感じられるお味に。
生地全体にはマシュマロを溶かし込むことで、常温での保管を可能にし、独特のもっちり食感に仕上げました。

We added fragrant roasted tea from a long-established store in Kyoto to white chocolate to create a flavor that spreads in your mouth and a refreshing sweetness.
By melting marshmallows into the entire dough, it is possible to store it at room temperature, and it has a unique chewy texture.