職人の手仕事が光るトリュフ・ムニアンの最高峰

母娘2代、世界中で3人のショコラティエールのみが仕込むことのできる、看板商品のトリュフ・オ・ショコラ。

空気を含ませながら、ひとつひとつ丁寧に手で丸めて作る当ブランドのトリュフは、他にはない、ふわふわとほどけるようなくちどけが特長です。

このくちどけの良さが、味わい深いショコラに繊細な余韻をもたらし、極上のショコラの体験をご提供します。

Truffle au chocolat, a flagship product that can only be prepared by three chocolatieres around the world.
Our brand's truffles, which are carefully rolled one by one by hand while soaking in air, are characterized by a fluffy and unravelable texture that is unlike any other.
This good mouthfeel brings a delicate aftertaste, providing the finest chocolate experience.

珍味のトリュフのように掘り起こすおいしさ

その繊細なくちどけと風味を守るため、トリュフは全てココアパウダーの中に埋め、急速冷凍で眠らせています。

あなたのショコラ体験は、まるで世界三大珍味のひとつであるキノコのトリュフを土の中から掘り起こすように、ココアパウダーの中に埋もれたトリュフを掘り出し、目覚めさせることから始まります。

All truffles are buried in cocoa powder and flash-frozen to preserve their delicate texture and flavor.
Your chocolate experience begins with digging out and awakening truffles buried in cocoa powder, just like digging up mushroom truffles, one of the world's three great delicacies, from the ground.

極上のくちどけと魅惑のフレーバーのマリアージュ、トリュフ・ムニアン

トリュフ・ムニアンのシリーズでは、ベースとなるショコラの奥深い味わいと、こだわりの素材の鮮やかな風味をマッチングさせることで、他にはないショコラの体験をご提案しています。

初代のショコラティエールがフランス人の友人から教わったトリュフ・オ・ショコラのレシピを元に、日本の文化を代表する京都という地のエスプリを織り込んで、独創的な世界観とシンプルなおいしさを追求しました。

In the Truffle MUNIAN series, we propose a unique chocolate experience by matching the deep flavor of the chocolate with the vivid flavor of the carefully selected ingredients.
Based on the truffle au chocolat recipe that the first chocolatier was taught by a French friend, we have incorporated the spirit of Kyoto, which represents Japanese culture, to pursue a unique world view and simple taste.

  • matcha

  • matcha & franboise

  • hojicha

  • gin

  • gin & sansho

  • champagne

ショコラのシンプルなうまみを堪能する、トリュフ・アンカッショク

ダークチョコレートをベースに展開するアンカッショクのシリーズでは、世界中で愛されるショコラのうまみを、色々な食材とのコラボレーションでお楽しみいただけます。

当ブランドのトリュフの中ではしっかりとした作りのため、20℃以下の常温でお日持ちがするのも特長です。

In the Truffle ANKASSHOKU series, you can enjoy the flavor of simple dark chocolate in collaboration with various ingredients.
They can be kept for a long time at room temperature under 20°C.

  • épices

  • fruits rouges

  • noix

かわいらしさも抜群のショコラ大福、求肥トリュフ

当ブランド自慢の、くちどけなめらかなトリュフ・オ・ショコラを、とろんとやわらかい求肥のお餅で包みました。
おいしさとかわいらしさが融合した人気商品です。
期間・数量限定でご紹介する、ショコラと和の食材のマリアージュ、ご堪能ください。

・栗&ダークチョコレート
・大納言小豆&抹茶チョコレート
・黒大豆&ほうじ茶チョコレート

Our brand's signature smooth truffle au chocolat is wrapped in soft Gyuhi rice cake.

This is a popular product that combines deliciousness and cuteness.

Enjoy the marriage of chocolate and Japanese ingredients, available for a limited time and in limited quantities.

  • chestnuts &
    dark chocolate

  • red beans &
    matcha chocolate

  • black soybeans &
    hojicha chocolate