ショコラのコクと濃厚さを堪能する、ガトー・ムニアン
当ブランド自慢の、とっても濃厚なチョコレートケーキ。
原材料は、卵・バター・甜菜糖・小麦粉、そしてたっぷりのチョコレート。
小麦粉の使用量を生地全体の5%未満までにグッと控えて焼き上げているため、大変しっとりとしたレアなくちどけに仕上がっています。
溶かさずに加えたチョコレートチップが食感のアクセントに。
甘すぎず、ビターすぎず、誰もが大好きなチョコレートのお味。
年齢問わず、皆さまでお楽しみいただけます。
Our brand's proud, very rich chocolate cake.
Raw materials are eggs, butter, beet sugar, flour, and plenty of chocolate.
Since the amount of flour used is kept to less than 5% of the entire dough, it is finished with a very moist and rare texture.
The unmelted chocolate chips add an accent to the texture.
Not too sweet, not too bitter, everyone might love this flavor.
まろやかな口溶けとコクのチーズケーキ
小麦粉は一切使用せず、クリームチーズとホワイトチョコレートをたっぷり加え、スチームオーブンでじっくり蒸し焼きにした、オリジナルレシピのチーズケーキです。
ホワイトチョコレートのコクを土台に、クリームチーズの爽やかな風味が楽しめます。
口溶けの良いレアケーキのような口あたりで、クセのないお味。
コーヒー・紅茶はもちろん、白ワインなど様々なお飲み物に合います。
This is an original recipe cheesecake made without using any flour, with plenty of cream cheese and white chocolate added, then slowly steamed in a steam oven.
You can enjoy the refreshing flavor of cream cheese based on the richness of white chocolate.
It has a mild taste that goes well with a variety of drinks.
ショコラティエール渾身のビスキュイ・オ・ショコラ
ショコラティエールたちがとっておきのレシピで焼き上げたチョコレートクッキー。
●ノワール
ダークチョコレートにワイン塩を加えた濃厚かつ引き締まった風味。
●ブランシュ
ホワイトチョコレートとトリュフ塩の芳醇な風味のマリアージュ。
Chocolate cookies baked with a special recipe by chocolatiers.
●Noir: dark chocolate with wine salt for a rich and firm flavor.
●Blanche: a mellow marriage of white chocolate and truffle salt.
職人が追求するガトー・オ・ショコラの姿
しっとりとした口あたりに仕上げた、濃厚なガトー・オ・ショコラ。
甘さ控えめの生地に、当店の看板商品であるトリュフ・ムニアンをクリームとして2層にサンドしています。
甘すぎず、しかしながら濃厚さはピカイチですので、ウイスキーなどのお酒にも合わせていただけます。
毎年冬季に数量限定でご用意する特別なケーキ。
皆さまでお楽しみください。
A rich gateau au chocolat with a moist mouthfeel.
Our shop's flagship product, Truffle MUNIAN, is sandwiched between two layers of cream on a dough.
It's not too sweet, but the richness is perfect, so you can match it with alcohol such as whiskey.
Prepared in limited quantity every winter.