ショコラの濃厚さと銀座はちみつのコクを堪能する、ガトー・ムニアン

当ブランド自慢の、とっても濃厚なチョコレートケーキ。

原材料は、卵・バター・小麦粉、たっぷりのチョコレート、そして銀座で採れた上品な風味のはちみつ。

小麦粉の使用量を生地全体の5%未満までにグッと控えて焼き上げているため、大変しっとりとしたレアなくちどけに仕上がっています。

甘すぎず、ビターすぎず、誰もが大好きなチョコレートのお味。

年齢問わず、皆さまでお楽しみいただけます。

Our brand's proud, very rich chocolate cake.
Raw materials are eggs, butter, Ginza honey, flour, and plenty of chocolate.

Since the amount of flour used is kept to less than 5% of the entire dough, it is finished with a very moist and rare texture.

The unmelted chocolate chips add an accent to the texture.
Not too sweet, not too bitter, everyone might love this flavor.

ショコラティエール渾身のビスキュイ・オ・ショコラ

ショコラティエールたちがとっておきのレシピで焼き上げたチョコレートクッキー。

●ノワール
ダークチョコレートにワイン塩を加えた濃厚かつ引き締まった風味。

●ブランシュ
ホワイトチョコレートとトリュフ塩の芳醇な風味のマリアージュ。

Chocolate cookies baked with a special recipe by chocolatiers.
●Noir: dark chocolate with wine salt for a rich and firm flavor.
●Blanche: a mellow marriage of white chocolate and truffle salt.

まろやかな口溶けとコクのチーズケーキ

小麦粉は一切使用せず、クリームチーズとホワイトチョコレートをたっぷり加え、スチームオーブンでじっくり蒸し焼きにした、オリジナルレシピのチーズケーキです。
ホワイトチョコレートのコクを土台に、クリームチーズの爽やかな風味が楽しめます。

口溶けの良いレアケーキのような口あたりで、クセのないお味。
コーヒー・紅茶はもちろん、白ワインなど様々なお飲み物に合います。

This is an original recipe cheesecake made without using any flour, with plenty of cream cheese and white chocolate added, then slowly steamed in a steam oven.
You can enjoy the refreshing flavor of cream cheese based on the richness of white chocolate.
It has a mild taste that goes well with a variety of drinks.